Tuesday, 26 July 2011

dot :(

hm . aku percaye kau . aku ikot ckp kau . mmg la aku sedikit kuang ajr nn kau , tpy tk yah r ckp cm tu . elokk2 aku ad mud . truss hilangg . hm :( walaweyhh sygg .. nape uad aku cm nie ! dha bykk kali aku bgy kau hrapn smpai skgg still sme :(  sygg kau smpi mati . sggop kuang ajr nn parents aku sbb kau . sggup kene gntung scholl sbb nk jmpe kau ! sggop lari umh sbb nk perthan kn kau ! sggop uad sume tokk kau ! tpy nie yg kau bagy kat aku ! tengss sygg ! mmg aku TAKSEMPURNAMACAMDEA :(

Filem Sekali Lagi Full Movie Part 1

Monday, 18 July 2011

not

no caption :) 


haha . tk caye doe :) leyh plakk aku nages kt sekolah tdyy . elok2 aku tgh makn
terus tk jady sbb zatie cter psal paez marh aku . n then aku terus pegi kt nad n aina , mule mule nad nn aina tk tau pon yg aku nges . tbe tbe mse nk msokk klass uh ttbe jerk aku nges , hm . sedeh giler tdyy . that sbb paez . aku sygg dea giler . aku pon tk tau asl aku nges , :(
btw . nseb baek dea jumpe aku time lepas rehat . tpy today dea tk kol ak (mcm selalu)
dea tk ckp nk jmpe aku (mcm selalu) dea tk uad pe yg aku suke (mcm selalu ) dea dha laen . ta tau r cm ne nk hadapi dunie nie :(

i'm sorry '-'

*sorry diucapakan untokk zatie :)*
* zatie *
             ---> so sorry la dear , ta tau pon kau terase smpai cm toe . aku tk d niat pon nk uad kau skett hatie . if or klau ko nk tau . aku dha bykk tolong kau nn riyen . tpy nie yg kau bgyy ye ! never mind la sebb aku yg slah . ( spe soh aku rapd nn dea an ) soryy la . at least kau dha bencii aku an , hm . ye la an . kau an dha ad kwan bru . so aku ? hm . soryy la . aku nn dea slalu cter psal kau . bkn ap pon :) sorry tau

Friday, 15 July 2011

chilL la Weyh :) :) :)

sabar je la mai . lelaki mmg cm toe . tk ckop sorg . klau buleyy nak sepuluh .
ta tau nak uad pe lgy skunx nie . nk tingglkn dea or bgy dea peluang n maaf kn dea .
sayangg dea . tpy dea ? sygg kea aku .
pape pon ! aku sygg kau , suke hati kau la nk sygg spe . lme mesti kau tau gak yg aku sygg kau an ?